Aanmelden

Aanmelden voor één van onze programma's is heel eenvoudig en doe je in 2 stappen.

Stap 1: Stuur een e-mail naar np@zeninstitute.org met de gegevens hieronder of gebruik het Word-formulier dat je hier kunt downloaden. Je kunt je ook telefonisch aanmelden: bel op werkdagen tussen 9 en 12 uur naar 0521-321204. Dat is vooral handig als je je pas op het laatste moment voor een programma opgeeft; we kunnen je dan meteen vertellen of er nog plaats is.

Als je al vaker programma's bij ons gedaan hebt, hoef je niet alle informatie opnieuw door te geven maar kun je (als er niets is veranderd) volstaan met je naam, het programma waarvoor je je opgeeft en het soort kamer (1p of 2p) dat je wilt.

We sturen je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. In de ontvangstbevestiging staan de betaalgegevens.

Gegevens nodig voor aanmelding

Naam:

Evt. boeddhistische naam:

Man/vrouw:                                   Leeftijd:

Straat:

Postcode:Woonplaats:

Telefoon:

Email adres:

Cursus code:

Cursus naam:

Cursus data:

Kamer voorkeur: 1 pers. kamer  of  2 pers. kamer

Meditatie ervaring:

Dieet:

(wij kunnen alleen medisch voorgeschreven dieten honoreren)

Opmerkingen:

Feest bij de benoeming van Tetsue roshi

Noorder Poort, zonsondergang

Avond in de landschapstuin

Stap 2: Maak het bedrag over dat in de ontvangstbevestiging staat. Pas wanneer je betaling bij ons binnen is, is je aanmelding rond. Wacht hier daarom niet te lang mee. Ons rekeningnummer is Triodosbank NL96TRIO 0197 61 9223

Na aanmelding

Ongeveer een week voor de start van het programma krijg je nog praktische informatie toegestuurd: wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, op welke tijden je opgehaald kunt worden op station Steenwijk en wie de andere deelnemers zijn. Dat laatste is handig voor het geval je een lift zoekt of een lift kunt aanbieden; je kunt dan zien of er iemand bij je in de buurt woont.

Als je je contactgegevens liever niet wilt delen, meld dat dan bij je aanmelding, dan tonen we alleen je naam.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan kosteloos tot tien dagen voor aanvang van het programma.

Als je korter dan tien dagen voor aanvang annuleert, brengen we 50% van de cursusprijs in rekening, tenzij er voor het programma een wachtlijst is en we daarvan iemand kunnen plaatsen.

Als je binnen 24 uur voor aanvang van het programma annuleert, betaal je de volledige cursusprijs, tenzij er voor het programma een wachtlijst is en we daarvan iemand kunnen plaatsen.