Contact

Gegevens Noorder Poort

Stg. International Zen Center Noorder Poort
Butenweg 1
8351 GC Wapserveen

Tel. 0521 321204, bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12
Email np@zeninstitute.org

Bank: Triodosbank
IBAN: NL96TRIO 0197 61 9223
BIC: TRIONL2U

Kijk hier voor de contactgegevens van de Vriendenstichting 

Trudy Prins in het kantoor van Noorder Poort

Onze office manager Trudy Prins

Bereikbaarheid

De Noorder Poort ligt in het zuidwesten van Drenthe, niet ver van Steenwijk en Meppel en is goed met de auto bereikbaar. Zie het kaartje hiernaast.

Kom je met het openbaar vervoer, dan halen we je af van station Steenwijk (€ 5,-  per persoon per rit). Vraag dit alsjeblieft uiterlijk 24 uur van te voren aan, per email of per telefoon. Aan het begin van een programma zijn er meestal vaste taxi-tijden; deze worden vermeld in de informatie die je ongeveer een week van te voren wordt toegestuurd.

Website

Mocht je fouten of onduidelijkheden tegenkomen op de website, dan horen we dat graag! Stuur een email naar webmaster@zenleven.nl.

Klachten en conflicten

We hopen dat iedereen die een programma bij ons volgt, tevreden weer naar huis gaat en graag ook weer terugkomt. Maar overal waar mensen met elkaar samen zijn en interacteren, kunnen conflicten ontstaan en ook daar willen we zorgvuldig mee omgaan.  Heb je dus een klacht of ben je in een conflict verzeild geraakt met één van onze leraren of met een mede-beoefenaar, dan kun  je de hulp inroepen van één van onze vertrouwenspersonen. Lees meer over Omgaan met klachten en conflicten.

ANBI

De stichting IZC Noorder Poort is een ANBI. De gegevens die in verband daarmee gepubliceerd moeten worden, vindt u hier