Aanmelden

Aanmelden voor één van onze programma's is heel eenvoudig en doe je in 2 stappen.

Stap 1: Vul het formulier hieronder in en verstuur het. Als je al vaker programma's bij ons gedaan hebt, hoef je niet alle velden in te vullen maar kun je (als er niets is veranderd) volstaan met het programma waarvoor je je opgeeft, je naam, je email-adres en het soort kamer (1p of 2p) dat je wilt. Je kunt je ook telefonisch aanmelden: bel op werkdagen tussen 9 en 12 uur naar 0521-321204. Dat is vooral handig als je je pas op het laatste moment voor een programma opgeeft; we kunnen je dan meteen vertellen of er nog plaats is.

We sturen je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. In de ontvangstbevestiging staan de betaalgegevens. Mocht je geen bevestiging ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met het kantoor (0521-321204).

Stap 2: Maak het bedrag over dat in de ontvangstbevestiging staat. Ons rekeningnummer is Triodosbank NL96TRIO 0197 61 9223


*: verplicht veld
**: verplicht bij eerste aanmelding

Voor welke programma in 2021 wil je je opgeven?*

Dit is mijn eerste aanmelding voor een programma op de Noorder Poort.

 

Voornaam:*
Achternaam:*
Boeddhistische naam:
Straat:**
Postcode:**
Woonplaats**
Land
Telefoon**
E-mail:*
Man Vrouw

Wil je een één- of een tweepersoons kamer?*

eenpersoons
tweepersoons
ik heb geen kamer nodig
Welke ervaring heb je met meditatie?**

Als je een medisch noodzakelijk dieet volgt, geef dat dan hier aan


Opmerkingen (vul bij aanmelding voor een gastverblijf hier de afgesproken data in)

* Ik geef toestemming om de ingevulde gegevens op te slaan in de database van de Noorder Poort (je kunt dit uitvinken als je dat niet wilt).

 

Na aanmelding

Ongeveer een week voor de start van het programma krijg je nog praktische informatie toegestuurd: wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, op welke tijden je opgehaald kunt worden op station Steenwijk en wie de andere deelnemers zijn. Dat laatste is handig voor het geval je een lift zoekt of een lift kunt aanbieden; je kunt dan zien of er iemand bij je in de buurt woont. Als je je contactgegevens liever niet wilt delen, meld dat dan bij je aanmelding, dan tonen we alleen je naam.

Annuleringsvoorwaarden

Voor alle aanmeldingen vanaf 1 mei 2021 brengen we bij annulering tot veertien dagen voor aanvang van het programma 10% van de cursusprijs in rekening als administratiekosten, met een minimum van € 25,-. Als je korter dan veertien dagen voor aanvang annuleert, brengen we 50% van de cursusprijs in rekening. Als je binnen 24 uur voor aanvang van het programma annuleert, betaal je de volledige cursusprijs.

Dit formulier wordt verwerkt door het gratis mailscript mailform; zie www.tectite.com>