Aanmelden

Coronabeleid

Als boeddhistisch centrum is iedereen van harte welkom op de Noorder Poort om met elkaar zen te beoefenen. Daarbij is het heel belangrijk dat we allemaal verantwoordelijkheid nemen voor een harmonieuze, veilige en nu ook een gezonde omgeving, voor ons zelf en voor elkaar. In verband met het Covid-19 besmettingsgevaar doen we een extra beroep op allen die deelnemen aan een programma op de Noorder Poort om ervoor te zorgen dat niemand besmet raakt. Dat betekent concreet:

  • Als je koorts hebt, hoest of verkouden bent, kom je niet naar de Noorder Poort, tenzij je je 24 uur van te voren hebt laten testen door de GGD en die test negatief was
  • Als je moet hoesten of niezen doe je dat in je elleboog en je wast regelmatig je handen
  • Denken wij n.a.v. jouw gezondheidstoestand dat het niet verstandig is op de NP te blijven, dan zullen we je vragen naar huis te gaan.
  • We blijven voorzichtig: we houden nog steeds gepaste afstand, we blijven goed ventileren en er wordt voorlopig niet gereciteerd.

Voor zover we weten is er tot nu toe nog niemand besmet geraakt tijdens een verblijf op de Noorder Poort: laten we dat zo houden!

Om je aan te melden voor een programma, vragen we je het formulier hieronder in te vullen. We werken vanaf nu met facturen. Wacht alsjeblieft met je betaling tot je een factuur ontvangt.Je kunt je ook telefonisch aanmelden, door op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 te bellen naar 0521 321204. Dat is vooral nuttig voor late aanmeldingen; we kunnen je dan meteen zeggen of er nog plaats is in het programma.

We bevestigen je aanmelding binnen twee werkdagen.

Betaling

Enkele dagen na je aanmelding ontvang je een factuur.

Betaal uiterlijk twee weken voor aanvang van het programma, onder vermelding van het factuurnummer. Betaalgegevens staan op de factuur.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot veertien dagen voor aanvang van het programma brengen we € 25,- administratiekosten in rekening.

Als je korter dan veertien dagen voor aanvang annuleert, brengen we 50% van de cursusprijs in rekening.

Als je binnen 24 uur voor aanvang van het programma annuleert, betaal je de volledige cursusprijs.

Hakuin – staf en hossu