De tweede tussenstand, op 22 mei, van de donaties voor de nieuwe zendo is: € 181.034,-

Het gaat goed, laten we zo door gaan! De eindstand maken we bekend op 17 september 2022.

Laatste update: 22 mei

Speciale programma’s

Online lezingen van Jiun roshi

In maart en april heeft Jiun roshi vijf online lezingen over de zenweg gegeven aan de hand van haar eigen versie van de Tien Plaatjes van de Os en met illustraties van Ardan Timmer.

De Lezingen zijn terug te zien op Vimeo na een donatie van €100,-. Als deelnemer krijg je een mapje Plaatjes van de Os, met daarin tien kaarten met tekening en tekst. De opbrengst komt geheel ten goede aan het bouwen van de nieuwe zendo.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar np@zeninstitute.org met als onderwerp aanmelding NP25+ Os en de donatie over te maken op de rekening van I.Z.C. Noorder Poort:

NB. Het is belangrijk om NP25+ Os aan te geven als omschrijving bij de betaling.

Binnen twee weken na aanmelding krijg je de kaartenset en link met wachtwoord toegestuurd. Vermeld daarom in je aanmeldingsmail ook graag:

  • je volledige naam en postadres
  • of je wilt deelnemen aan de Nederlandstalige of Duitstalige serie (Er is een lezingen reeks in het Nederlands en één in het Duits.)
  • je taal van voorkeur voor de kaartenset (Nederlands of Duits).

Afsluitend weekend

Zaterdag 17 en zondag 18 september volgt een feestelijk weekend ter afsluiting van het jubileum-jaar, met diverse workshops en een veiling van door sanghaleden gemaakte of ingebrachte kunst.