De tweede tussenstand, op 22 mei, van de donaties voor de nieuwe zendo is: € 181.034,-

Het gaat goed, laten we zo door gaan! De eindstand maken we bekend op 17 september 2022.

Laatste update: 22 mei

Speciale programma’s

Online lezingen van Jiun roshi

In maart en april heeft Jiun roshi vijf online lezingen over de zenweg gegeven aan de hand van haar eigen versie van de Tien Plaatjes van de Os en met illustraties van Ardan Timmer.

De Lezingen zijn terug te zien op Vimeo na een donatie van €100,-. Als deelnemer krijg je een mapje Plaatjes van de Os, met daarin tien kaarten met tekening en tekst. De opbrengst komt geheel ten goede aan het project NP25+.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar np@zeninstitute.org met als onderwerp aanmelding NP25+ Os en de donatie over te maken op de rekening van I.Z.C. Noorder Poort: NL96TRIO 0197 61 9223.

NB. Het is belangrijk om NP25+ Os aan te geven als omschrijving bij de betaling.

Binnen twee weken na aanmelding krijg je de kaartenset en link met wachtwoord toegestuurd. Vermeld daarom in je aanmeldingsmail ook graag:

  • je volledige naam en postadres
  • of je wilt deelnemen aan de Nederlandstalige of Duitstalige serie (Er is een lezingen reeks in het Nederlands en één in het Duits.)
  • je taal van voorkeur voor de kaartenset (Nederlands of Duits).

Afsluiting van het jubileumjaar

Op zaterdag 17 september zullen we het jubileumjaar feestelijk afsluiten met een ceremonie, lunch en diverse activiteiten in de middag