Hoe kun je verder meebouwen aan de nieuwe zendo?

Deze jubileum-actie voor de nieuwe zendo is de grootste tot nu toe in de geschiedenis van de Noorder Poort – na de aankoop van het gebouw in 1996. We zijn er enthousiast over en trekken er een heel jaar voor uit om het bedrag van minimaal € 200.000,- te bereiken. En graag doen we een beroep op je hulp en je creativiteit om mee te bouwen aan ons plan. Zin om mee te doen? Dit zijn zo al wat mogelijkheden:

Donaties en andere vormen van sponsoring

Zoals al gezegd is elke bijdrage, groot en klein, van harte welkom. Die kun je doneren ten behoeve van het algemene bouwplan, maar ook voor een specifiek doel. Denk bijvoorbeeld aan een donatie t.b.v. de inrichting, zoals een zabuton en/of zafu.

Bijdragen in natura zijn ook mogelijk. Zodra de bouwplannen definitief zijn en we weten hoe de zendo gebouwd gaat worden kun je bijvoorbeeld bijdragen met bouwmaterialen. Of door mee te komen helpen in de bouw, als je relevante vaardigheden hebt. We houden je hier op deze site, en periodiek per mail, op de hoogte zodat je t.z.t. je hulp op dit vlak kunt aanbieden.

Nog een andere manier om een bijdrage te leveren is bijvoorbeeld zelf een sponsoractie op touw zetten, al dan niet met je meditatiegroep. Denk aan gesponsord ‘zitten’, wandelen, hardlopen, fietsen, …. Het leuke is dat je dit in je eigen omgeving kunt organiseren, ergens in het jubileumjaar op een moment dat het jou goed uitkomt.

Wil je ambassadeur zijn voor dit goede doel? Het belang van Noorder Poort 25+ uitdragen in je kring van vrienden, kennissen en relaties? Neem dan zeker contact met ons op, zodat we kunnen kijken hoe we je daarbij kunnen ondersteunen.

Zelf een goed idee?

Heb je ideeën of suggesties voor een sponsor-actie, voor de invulling van een van de weekends? Wil je zelf een rol daarbij vervullen? Laat het ons weten via een mail aan het kantoor. We nemen graag contact met je op om te zien hoe het gerealiseerd kan worden.

Zen handbel