Hartelijk dank voor je aanmelding

We sturen je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging.
Een heel enkele keer bereikt een aanmelding ons niet. Mocht je binnen een aantal werkdagen geen bevestiging ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met het kantoor.

Enige tijd later ontvang je de factuur. Meestal is dit binnen 2 weken. Als de datum van hetgeen waarvoor je je hebt aangemeld ver in de toekomst ligt, kan het langer duren.

Wacht met betalen tot je een factuur hebt ontvangen en vermeld bij je betaling het factuurnummer, want we hebben het factuurnummer nodig om je betaling probleemloos te kunnen verwerken.

Na aanmelding en betaling

Ongeveer een week voor de start van het programma krijg je de praktische informatie toegestuurd: wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, op welke tijden je opgehaald kunt worden op station Steenwijk en wie de andere deelnemers zijn. Dat laatste is handig voor het geval je een lift zoekt of een lift kunt aanbieden; je kunt dan zien of er iemand bij je in de buurt woont.

Annuleringsvoorwaarden

Door je aanmelding ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden die onderaan het aanmeldingsformulier staan en die we hier herhalen.

Bij annulering tot veertien dagen voor aanvang van het programma brengen we € 25,- in rekening als administratiekosten.
Als je korter dan veertien dagen voor aanvang annuleert, brengen we 50% van de cursusprijs in rekening.
Als je binnen 24 uur voor aanvang van het programma annuleert, betaal je de volledige cursusprijs.

Tot ziens op de Noorder Poort

We zien je graag op de Noorder Poort. Meer weten over de Noorder Poort? Bekijk onder nieuws eens onze foto-albums of lees meerdere edities van ons digitale tijdschrift Zenleven.