Jubileum-actie: Noorder Poort 25 +

Op de jubileumviering van zaterdag 16 oktober heeft Jiun roshi haar plannen verteld om de Noorder Poort geschikt te maken voor de volgende 25 jaar. In haar eigen woorden:

De eerste 25 jaar zitten er op. We groeien als sangha en dat is merkbaar op de Noorder Poort. Het begint hier en daar een beetje krap te worden. En daarom wil ik vandaag tot mijn grote vreugde het startsein geven voor een fundraising campagne voor uitbreiding. Die uitbreiding bestaat uit drie onderdelen, waarvan de belangrijkste eerste stap is:

Een nieuwe zendo!

Een apart gebouw, iets groter dan de huidige zendo, en speciaal voor dat doel gebouwd. Optimaal lucht, optimaal licht, optimale stilte…. De eerste schetsen en een maquette zijn al gemaakt, je leest en ziet er hier  meer over.

Bouw je mee aan de nieuwe zendo?

Er is een groot bedrag nodig: minimaal € 200.000,-. Elke bijdrage, groot en klein, is van harte welkom, en brengt de nieuwe zendo een stapje dichterbij. Zo bouwen we samen aan de nieuwe zendo. Je kunt je bijdrage overmaken op de rekening van de Noorder Poort: NL96TRIO 0197619223 onder vermelding van NP 25 +

De eerste tussenstand (per 5 februari) is: € 154.273,-!!! Het gaat dus goed, laten we zo doorgaan!